Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 23.07.2014.
22:36
B92,Reuters A
Ukrajinski vođa prorusa Aleksandar Kodakovski potvrdio je za Rojters da prorusi imaju raketni sistem Buk.
Sreda 23.07.2014.23:11
Ja mislim da je najbolje da krivicu o oborenim avionom bace na Rusiju. Tako ce svi ovi krvnici biti presrecni i zadovoljni sto su uspeli da ocrne Rusiju. U suprotnom, ako Rusija dokaze da nije kriva, treba da ocekujemo jos veci iscenirani pokolj od strane Amerikanaca i proamerickih sluga. Jer oni su jaki samo na civile, inace u borbi su frigidni pederi!
Sreda 23.07.2014.23:12
Da budemo jasni: Nema nikakvih prorusa, to su sve Rusi. Nema nikakve novorusije, sve je to Ruska zemlja i Rusi se ne guzice oko nekog Iraka, Libije, Somalije, Avganistana, Sirije nego se bore za svoju zemlju. Krivicu za obaranje aviona snose iskljucivo oni koji su dozvolili prelet iznad borbene zone jer u ratnim dejstvima se ne moze uvek voditi racuna o civilima kao sto to rade Ukri bombardovanjem skola, stambenih zgrada i bolnica. Sav zapadni smrad i zlo leze na licemerju, gorece tako jednog dana da mi je pomalo i zao
Sreda 23.07.2014.23:29
Nijedan govnar iz alijanse nije dao primedbu na otvorenost avio saobracaja iznad ratne zone i nijedan nije dao nijednu primedbu na ciljano bombardovanje i razaranje trgova, ulica, skola punih civila i njihovo masovno stradanje. Moramo konacno shvatiti da za njih Rusi i mi ne pretstavljamo ljudsku kategoriju te da sa njima vise romanticnih snova, samo buduci rat
Sreda 23.07.2014.23:31
Кодаковски је плаћеник олигарха и прича шта му се каже.
Četvrtak 24.07.2014.01:32
Kod tebe nema mekog i tvrdog c, pa kako bi rekao cevapcici? vratio bi ja tebe u 1. osnovne od kosih linija da pocnes :)
Četvrtak 24.07.2014.06:43
Ukrajina mora da odgovori na pitanja o nerazjašnjenim okolnostima pod kojima se srušio malezijski avion, rečeno je na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.Ruski ambasador u UN, Vitalij Čurkin, je oštro osudio kritike Kijeva o navodnoj umešanosti proruskih snaga u obaranje malezijskog aviona i navodi da su postupci ukrajinske vojske prilično sumnjivi.Rusko ministarstvo je formulisalo spisak pitanja na koja očekuje odgovor od Kijeva. 1.Zašto je avion MH17 skrenuo čak 14 kilometara od putanje letenja? Da li je skretanje uslovljeno greškom u navigaciji ili su to bile instrukcije ukrajinske kontrole leta?
Četvrtak 24.07.2014.06:45
3.Zašto, iako proruske snage nemaju avione, postoji veliki deo sistema vazdušne odbrane u području pod njihovom kontrolom? 4.Zašto je neposredno pre nesreće, uz područje pod kontrolom proruskih snaga postavljen raketni sistem i pojačana aktivnost radara? 5.Zašto se vojni avion našao na putanji civilnog leta? 6.Zašto su vojni i putnički avion leteli gotovo na istoj visini u isto vreme? 7.Rusiju takođe interesuje poreklo lansera raketa koji se vidi na snimku na kome se i sistem raketa navodno premešta iz Ukrajine u Rusiju. 8.Gde je to bojno vozilo transportovano pošto se na osnovu natpisa na bilbordima vidi da je snimak načinjen u Ukrajini?
Četvrtak 24.07.2014.06:46
9.Gde se lanser sada nalazi, kada je poslednji put upotrebljen i da li su sve rakete na broju? 10.Da li postoji siguran dokaz od strane američkih zvaničnika da je raketa proruskih snaga oborila MH17? Rusija će po potrebi poslati istražitelje i pomoći u istrazi koliko god su u mogućnosti, rekao je Čurkin.
Četvrtak 24.07.2014.07:00
Sto se bre ljudi cudite, Rojters i Asosiajted Press su u Vlasnistvu klana Rotsildovih. A zan se ko drma Amerikom. Obame je samo crna marijonetka koja radi "Kako Tata kaze". I covek nije kriv, hteo slavu, dobio je, sad mora da lize guzice. A o dokizima koje daje CNN i druga TV balavurdija, pun vam je internet sa ismejavanjem, na svim humoristicnim govornim emisijama. Cak je i novinar A.P. razvalio u vezi valjanost dokaza, spokesman(girl)-a na konferencuju za novinare u Beloj kuci, nije znala gde joj dupe a gde glava (nije bila ona karikatura Psaki). Za divno cudo nisu svi ameri "GLUPI" Prosto je neverovatno ako se zna da po oficijalnim americkim statistikama cak preko 67% ne zavrsi srednju sk

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)